• Formula 1 Maaltijdvervangende Shakes

Formula 1 Maaltijdvervangende Shakes


Beschikbare opties:Formula 1 is een heerlijke, uitgebalanceerde maaltijd in een glas. Het is samengesteld met een uitstekende balans tussen macro- en microvoedingsstoffen. De nummer 1 maaltijdvervangende shake in de wereld!* (550g)

Herbalife F1 shakes hebben mensen over de ganse wereld geholpen hun gewichtsverlies doelen te bereiken!

Ondersteund door de wetenschap: Klinische studies tonen aan dat het dagelijks gebruik van maaltijdvervangende shakes als onderdeel van een caloriebeperkend dieet, gecombineerd met een gezonde, actieve levensstijl, effectief is voor het beheersen van het gewicht.

* 33% marktaandeel in de wereldwij de gewichtsbeheersingssector. Euromonitor 2012.


Product Voordelen

  •  Weinig calorieën: bevat minder dan 220 calorieën per shake voor het eenvoudig beheersen van de dagelijkse calorieconsumptie. 
  • Bevat een uitgebalanceerde combinatie van sojaproteïnen en plantaardige koolhydraten die u bijstaan en ondersteunen als onderdeel van een gewichtsmanagement programma of een programma voor gezonde voeding. 
  • Bevat soja: De consumptie van minimaal 25g sojaproteïne per dag als onderdeel van een voedingspatroon met weinig verzadigde vetten kan helpen met het behouden van uw normale cholesterol waardes. 
  • Bevat sojaproteïne dat kan helpen met het opbouwen en behouden van spiermassa als onderdeel van een welzijnsprogramma. 
  • Bevat veel belangrijke vitaminen en mineralen die u helpen met het bereiken van uw ADH. 
  • Verkrijgbaar in 6 smaken: heerlijke fruitsmaken, vanille, chocolade, cappuccino en cookies & cream. De keuze is aan u! 
  •  Maak het nog lekkerder door uw favoriete fruit toe te voegen  


Aanbevolen Gebruik

Geniet elke dag van een Formula 1 Shake als evenwichtige maaltijd. Meng twee eetlepels (26 g) poeder in 250 ml halfvolle melk (1,5 % vet). Geniet van dit product binnen een evenwichtig en gevarieerd dieet, als onderdeel van een gezonde, actieve levensstijl.

Voor gewichtsbeheersing:

Vervanging van twee dagelijkse maaltijden door een maaltijdvervangend product, als onderdeel van een caloriearm dieet, draagt bij aan gewichtsverlies. Vervang dus twee maaltijden per dag door een heerlijke F1 shake, en eet daarnaast één evenwichtige maaltijd.

Voor een evenwichtig eetpatroon en gewichtsbehoud:

Vervanging van één dagelijkse maaltijd door een maaltijdvervangend product, als onderdeel van een caloriearm dieet, draagt bij aan gewichtsbehoud na gewichtsverlies. Vervang dus één maaltijd per dag door een heerlijke F1 shake, en eet daarnaast twee evenwichtige maaltijden.


Ingrediënten:

Soja-eiwit isolaat (40 %), fructose, emulsifier (lecithinen uit soja), sojaolie, verdikkingsmiddelen (guargom, carrageen, xanthaangom, pectine), vulstof (microkristallijne cellulose), aroma’s, havervezel, maïszemelen, calciumcitraat, inuline, antiklontermiddel (siliciumdioxide), melkeiwittenconcentraat, dextrose, kaliumfosfaat, magnesiumoxyde, raapzaadolie, L-ascorbinezuur, ijzerfumaraat, honingpoeder, DL-alfa-tocoferylacetaat, nicotinamide, peterseliepoeder (Petroselinum crispum 0,02 %), papayapoeder (Carica papaya L. 0,02 %), zinkoxyde, kopergluconaat, retinylpalmitaat, calcium-D-pantothenaat, cholecalciferol, antioxidanten (ascorbylpalmitaat, DL-alfa-tocoferol), pyridoxinehydrochloride, cyanocobalamine, mangaancarbonaat, riboflavine, thiaminehydrochloride, pteroylmonoglutaminezuur, kaliumjodide, natriumseleniet, D-biotine. BEVAT SOJA, MELK EN GLUTEN.


Alle verwijzingen naar gewichtsbeheersing hebben betrekking op het Herbalife gewichtsbeheersingsprogramma dat onder andere een evenwichtig dieet, regelmatige lichaamsbeweging, dagelijks voldoende inname van water, inname van voedingssupplementen indien nodig en voldoende rust omvat. Individuele resultaten zullen verschillen.


Inloggen met Inloggen Inloggen