• Herbal Aloë Drank (473ml)

Herbal Aloë Drank (473ml)


Beschikbare opties:


Herbal Aloë Drank is gemaakt van het aloëblad en is een verfrissende siroop met aloë verasap om water een verfrissende smaak te geven.

Product Kenmerken: 

  • Bevat 40 % Aloë Verasap
  • Het blad van de Aloë Veraplant wordt zorgvuldig geplukt en met de hand gefileerd om het hoogste niveau van zuiverheid te garanderen/
  • De Aloëgel wordt gewonnen door middel van koude verwerking, wat de beste manier is om de beste kwaliteit gel te behalen
  • Verlevendig uw water met een verfrissende smaak om u zo te helpen de aanbevolen 2 – 2,5 liter vloeistof per dag binnen te krijgen
  • Mangosmaak zonder kunstmatige smaak- of kleurstoffen
  • Verkrijgbaar in de smaken Original en Mango, om uw water een natuurlijke citrustwist te geven, zonder kunstmatige zoet- of kleurstoffen (met toegevoegde suiker)

Product Voordelen

Of u uw gewicht nu wilt beheersen of een druk en actief leven leidt, het kan moeil­ijk zijn uw lichaam dagelijks van de benodigde 2 liter vloeistof te voorzien. Het gebruik van Herbal Aloë Drank is een ideale manier om te genieten van een evenwichtige, verfrissende en heerl­ijk smakende drank om u te helpen uw vloeistofinname te verhogen.


Aanbevolen Gebruik

Meng 3 doppen (15 ml) met 120 ml water. Om een liter kant en klare Herbal aloë drank te bereiden, giet 8 eetlepels (120 ml) van het concentraat in een beker van één liter en voeg water toe. Het niet gedronken product koel bewaren. Geniet van dit product binnen een evenwichtig en gevarieerd dieet, als onderdeel van een gezonde, actieve levensstijl.

INGREDIËNTEN:

Gezuiverd Echte Aloë sap – uit het blad (Aloe vera (L.) Burm. f. 40 %), suiker, water, zuurteregelaar (citroenzuur), natuurlijke citroensmaak (geconcentreerd citroensap), conserveermiddelen (kaliumsorbaat, natriumbenzoaat), kamille-extract (Matricaria chamomilla)

Inloggen met Inloggen Inloggen